O fetiță de 11 ani se juca cu păpușa în timp ce medicii îi făceau cezariană să nască

O fetiță de 11 ani a fost violată de iubitul bunicii sale în vârstă de 65 de ani.

Când fetița a ajuns la spitalul Eva Peron din Argentina acuza dureri de burtă, dar nu știa ce i se întâmplă. Medicii au rămas șocați când și-au dat seama că fetița era însărcinată în 23 de săptămâni.

Cecilia Ousset, medicul ginecolog care a asistit la nașterea prin cezariană a povestit presei locale că atunci când a văzut-o i s-au înmuiat picioarele:

”Parcă o vedeam pe fetița mea cea mică”, a declarat medicul.

Potrivit Daily Mail, miercuri, în timpul operației de cezariană, fetița a cerut să asculte muzică crștină și să se joace cu păpușile.

Ulterior, fetița a povestit cum a fost abuzată de un iubitul bunicii de 65 de ani care a fost arestat pe loc.

Fetița nu a povestit niciodată ceea ce i se întâmpla deoarece bărbatul, Eliseo Víctor Amaya,  o amenința cu moartea.

Te-ar putea interesa și  Acestea sunt cele 12 țări în care femeile sunt tratate mai rău decât animalele

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.