O fetita de 11 ani obligata de lege sa aduca pe lume copilul barbatului care a violat-o

O fetita de 11 ani obligata de lege sa aduca pe lume copilul barbatului care a violat-o

Un caz şocant din Ohio, Statele Unite unde copilă de doar 11 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată în repetate rânduri de un bărbat de 26 de ani. Dincolo de drama fetei, ceea ce a indignat societatea este faptul că minora nu poate să facă o întrerupere de sarcină, acest lucru fiind interzis printr-o lege aprobată în luna aprilie.

 

Legea interzice avortul din momentul în care sunt detectate bătăile de inimă la fetus, adică din săptămâna a cincea de sarcină. Legea se aplică și în cazurile de viol sau incest. Într-o notă scrisă pentru CBS News, procurorul general din Ohio a spus:

 

“Pentru a pune capăt avorturilor este nevoie de decizii îndrăzneţe. În ultimii 46 de ani, medicina s-a schimbat foarte mult”.

Guvernatorul statului Ohio, Mike DeWine spune că s-a concentrat pe drepturile fătului.

Te-ar putea interesa și

Statele Unite, greva impotriva legii avortului din Georgia: Hollywood se mobilizeaza

Avortul: un proiect de lege condamna femeile la 99 de ani de inchisoare, chiar dacă au fost violate

Alabama, Senatul aproba legea impotriva avortului: avortul DOAR in cazul in care mama este in pericol

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.