O fetiță de 10 luni a intrat în comă după ce a înghițit o capsulă de detergent : „stomacul ei este ars”

Mama fetiței spăla hainele când Pearce Shepherd, în vârstă de 10 luni, a înghițit o capsulă de detergent lichid și a ajuns în comă cu leziuni severe la stomac și plămânii plini de mucus. S-a întâmplat în Scoția, unde mama, Melissa Cairney, în vârstă de 27 de ani, a dus imediat copilul la spital unde a început imediat să vomite, iar situația ei s-a agravat.

Un băiat în vârstă de doi ani a fost masacrat de tatăl său: învăța să folosească olița

Acum este în comă la Spitalul Regal pentru Copii din Glasgow, unde medicii o țin sub observație. Speranțele sale de supraviețuire sunt bune, dar nu este încă clar dacă sănătatea îi va fi afectat pe termen lung. Accidentul a avut loc pe 31 iulie în casa familiei din Lennoxtown, Dunbartonshire de Est, unde Melissa locuiește împreună cu soțul ei Dave Shaepherd, în vârstă de 36 de ani, și cu ceilalți patru copii ai săi.

Sursa: Daily Record

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.