O fetiță de 10 ani se află în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o ambulanță

Poliția din Nottinghamshire a confirmat că  ambulanța a lovit în plin o fetiță de 10 ani aseară în Bulwell , un oraș de aproximativ 16.000 de locuitori la câteva mile de Nottingham. Fata a fost transportată imediat la Queens Medical Center din Nottingham. Potrivit oficialilor de ordine, condițiile sale ar fi critice .

Poliția locală încearcă să reconstruiască dinamica accidentului. Se pare că ambulanța a răspuns la un apel din 999 , care este numărul de urgență din Marea Britanie. În imaginile publicate de site-urile locale, partea din față a ambulanței este grav deteriorată: capota este pliată și parbrizul spart, relatează Daily Star Online.

Citește și  Nimeni nu și-ar dori vreodată să stea lângă acești 20 de pasageri în avion! Aruncă o privire

Directorul adjunct al Serviciului de Ambulanță East Midlands, David Williams, a declarat presei că poliția desfășoară o anchetă asupra a ceea ce s-a întâmplat “și, prin urmare, este inadecvat să facem alte comentarii.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.