O fetita de 10 ani ajunge la urgenta, parintii ei descopera un adevar teribil: „Dependenta de cocaina”

Agresivă, agitată, violentă, disperată în felul său. Este descrierea crudă pe care psihiatrii au făcut-o fetiței din orașul  Vimercate în Italia.

Copila , o elevă  în clasa a cincea, a ajuns la spitalul de urgență din Brianza, la apogeul unei crize nervoase. Reacțiile necontrolate au alarmat părinții care nu și-au putut explica furia. Fiica unei familii normale, fără niciun trecut de cosum de droguri în spatele lor. Probleme nu lipsesc, la școală nu merge deloc bine,  dar situația nu a ajuns niciodată la așa ceva, scrie presa italiană  Quotidiano Nazionale  .
 

După ce copilei i-au fost făcute analizele și toate controalele necesare, medicii au confermat suspiciunea lor îngrozitoare: fetița este depentă de droguri. Totul   s-a întâmplat fără ca nimeni să observe nimic. Rezultate care au șocat chiar și medicii. Fetița a povestit că se simțea singură deoarece părinții ei erau plecați tot timpul la muncă.

 

Cu câteva zile în urmă, copilul a rupt băncile din clasă și dacă nu ar fi existat acel episod grav, poate că nu ar mai fi existat nicio speranță. După spitalizare a fost transferată într-o comunitate pentru minori unde va sta sub observație și va fi trată.  Mai întâi, rănile sufletului care au târât-o până la marginea prăpastiei, apoi restul.

 

Citește și Cutremur cu magnitudinea de 6.8 in Indonezia: ALERTA TSUNAMI

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.