O fetiță de 1 an a fost sfâșiată de pitbull-ul bunicilor în timpul unui prânz de familie

O fetiță în vârstă de un an a fost sfâșiată de pitbull-ul familiei. Micuța Scarlett Pereira avea doar 15 luni când a fost atacată și sfâșiată de câinele bunicilor ei în timp ce se afla în grădina  lor din East Providence, Rhode Island, Statele Unite.

Fetița mersese cu părinții să ia prânzul la bunici și  chiar înainte de a se așeza la masă, mama micuței a așezat-o pe  pe iarba din curte. În acel moment, câinele familiei s-a aruncat asupra ei până a ucis-o. Câțiva dintre martori au intervenit imediat, în timp ce altele au cerut intervenția poliției, dar câinele nu s-a desprins de copil decât după ce a fost  împușcat de unul dintre agenți.

Tragedie în tragedie! Un bărbat s-a sinucis după ce a a flat că soția așteaptă o fetiță, ea moare de infarct

Din păcate, pentru fetiță nu s- mai putut face nimic, în timp ce doi membri ai familiei care au încercat să o salveze au suferit mai multe răni la brațe. Nu este însă clar ce a anum a putut declanșa furia animalului . Poate din gelozie, dar toată lumea a garantat că nu a arătat niciodată semne de agresiune în trecut.

După cum a informat presa locală, acum a fost lansată o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe pentru a-i ajuta părinții Manny și Brianne Pereira să organizeze înmormântarea copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.