O fetita de 1 an a fost atacata de un pescarus: ”Era cat pe ce sa-i smulga urechea” / FOTO

O fetita de 1 an a fost atacata de un pescarus: ”Era cat pe ce sa-i smulga urechea”

O plimbare liniștită s-a transformat într-un coșmar pentru o fetiță de un an și mama ei. Un pescăruș a a atacat-o practic pe micuta în cărucior pentru o bucată de plăcintă cu brânză.  Freya Yhia-Raine  din South Shields (Anglia) și a raportat răniri la urechi și pe față, scrie Daily Mail.

 

Mama fetei, Cathryn Raine, de 23 de ani, a spus că atacul a avut loc brusc și că fiica ei era hotărâtă să-și păstreze plăcinta: “Am avut o luptă cu un pescăruș. A ieșit de nicăieri și s-a pus direct pe cărucior. La început am luat-o ca pe o glumă, dar când pescărușul a început să o bată cu aripile și să o piște pe unde apuca, am luat plăcinta din mâna fetei am am aruncat-o. Fetița s-a speriat extrem de tare și a aînceput să țipe.”, a declarat mama

După atac, o mulțime de oameni le-au înconjurat înconjurat: ”Freya era  pietrită. Oamenii au venit să vadă ce s-a întâmplat. A fost groaznic”.

Mama a dus fetița la doctor unde i-au descoperit mai multe răni mai puțin vizibile.  Se pare că acum fetița nu mai vrea să mănânce afară și este îngrozită de păsări. O traumă ușor de înțeles după ce a suferit.

fetita 1 2

 

Te-ar putea interesa și Germania: cere sa probeze o masina Ferrari de epoca si fuge

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.