O fetiță curajoasă de numai 11 ani a murit în timp ce așteapta un transplant de inimă

O fetiță curajoasă de numai 11 ani a murit în timp ce așteapta un transplant de inimă

De 9 luni aștepta o inimă care să-i permită să supraviețuiască. Dar acea  inimă nu a venit și Aimee Brady , din Magherafelt, în Regatul Unit , a murit la doar 11 ani. Copila a murit în ” spitalul de pediatrie din Belfast, înconjurată de oameni care  au iubit-o.

Aimee a fost pe lista de așteptare de transplant de inimă de 10 luni. În tot acest timp, a fost internată în terapie intensivă, monitorizată 24 de ore pe zi.  Cu toate acestea, nu s-a găsit o inimă care să fie bună pentru ea și să o poată ține în viață. Fetița a fost diagnosticat cu o grava malformatie de când era încă în pântec și a fost supusă de trei ori la intervenții pe cord deschis.

O persoană fără suflet a furat cățelul unui copil de 6 ani, de atunci copilul nu se oprește din plâns

Dar starea ei s-a agravat în iunie a acestui an, iar transplantul a devenit esențial. Aimee știa că pentru a supraviețui cineva va trebui să moară și pentru ea era ceva greu de acceptat. Fetița a pus chipul ei pentru o campanie pentru donarea de organe dând dovadă de mult curaj în ciuda vârstei sale tinere. Din nefericire, viața cu ea a fost neiertătoare și în cele din urmă a pierdut bătălia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.