O fetiță cu cancer își sărută tatăl de la fereastră: această fotografie demonstrează importanța izolării

O fetiță cu cancer își sărută tatăl de la fereastră: această fotografie demonstrează importanța izolării

Dragostea în timpul Coronavirusului de a combate suferința izolării, o izolare pe cât de dureroasă pe atât este fundamentală pentru a nu pune în pericol pe alții și pentru a vă asigura că acest lung coșmar se va termina curând. Și este într-adevăr un act de dragoste, deși dureros, cel al tatălui unei fetițe  bolnave de cancer, care a decis să meargă și să locuiască într-o altă casă pentru a nu risca să-și infecteze fiica. Ambii sunt protagoniștii unei fotografii dureroase care îi înfățișează, în timp ce, prin geamul unei ferestre, fetița își sărută tatăl.

Fotografia lui Mila Sneddon, o fețiță scoțiană de numai patru ani, originară din Falkirk, a devenit simbolul importanței izolării și a sacrificiului în timpul pandemiei. În noiembrie anul trecut, Mila s-a îmbolnăvit de cancer și a trebuit să înceapă chimioterapia, așa că părinții ei au luat decizia, având în vedere noile riscuri legate de răspândirea Covid-19, să meargă să locuiască în case separate pentru a-și proteja fetița.

Citește și „Mami, am să mor?”: Întrebarea cutremurătoare al unui copil infectat cu Coronavirus (care poate te va convinge să nu ieși din casă)

Ba mai mult, tatăl micuței lucrează adesea în contact cu alte persoane și nu vrea să o pună în pericol. Cei doi, în acest moment, se întâlnesc la fereastră sau pe Facetime. Mama micuței Mila a distribuit forografia pe rețelele de socializare pentru a aminti  tuturor importanței respectării măsurilor de restricție, pentru noi toți și, mai ales, pentru cei mai sensibili.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.