O fetita a decis sa-si ia viata la numai 10 ani. Scrisoare pentru mama ei : ” Sper ca acum vei fi fericita”

O fetita a decis sa-si ia viata la numai 10 ani. Scrisoare pentru mama ei : ” Sper ca acum vei fi fericita”

Scrisoarea îndurerată a fost găsită chiar lângă corpul fără viață al fetiței în camera ei unde se  aflau statuile unor sfinți. Iată conținutul:

 

”Dragi sfinți, vreau doar să vă rog să faceți în așa fel încât mama mea poate să devină cea mai  fericită femeie din lume după ce eu nu o să mai fiu aici, deoarece pentru ea eu sunt cea mai mare durere și eu i-am ruinat viața de când m-am născut. Eu sunt motivul pentru care tatăl meu ne-a părăsit. Vreau să-i cer mamei mele să fie calmă și să nu se spetească muncind, cadoul cel mai mare pe care l-aș putea cere este ca ea să fie fericită. Mama, sper ca într-o zi să-ți aduci aminte de mine și când ne vom întâlni acolo în cer, sper că mă vei îmbrățișa. Cred că cel mai mare cadou pe care pot să ți-l ofer este acela de a mă sinucide. Îmi spuneai întotdeauna că ”mai bine nu te nășteai”. Prin gestul meu sper că acum vei fii fericită, mama. Te iubesc așa de mult…”

 

Tragica poveste s-a întâmplat în Mexic la începutul acestui an. După șocanta descoperire vecinii au declarat că fetița nu părea să fie tristă sau să fi avut vreo problemă. Ancheta este în curs de desfășurare, iar poliția încearcă să-i găsească mama care a dispărut după incident.

 

Te-ar putea interesa și Femeie torturată cu ritualuri de magie neagră: picioarele au început să putrezească

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.