O femeie vrea sa se casatoreasca cu un candelabru: “Dragostea noastra va dura”

O femeie vrea sa se casatoreasca cu un candelabru: “Dragostea noastra va dura”

Este tocmai cazul să spunem acest lucru: dragostea este oarbă și fără frontiere. Și uneori chiar mai degrabă extravagantă. Povestea lui Amanda Liberty de 35 ani din Leeds, Marea Britanie care confirmă acest lucru. Femeia vrea să se căsătorească cu un candelabru și declară că a lor este o relație deschisă și cu alte obiecte.

Ea este hotărâtă să ajungă la altar alături de candelabruul ei iubit. Se numește Lumiere și, potrivit ei, este o femeie. Poate inspirația provine de la faimosul candelabru al desenei animate Disney “Beauty and the Beast”,   explică Apost.com. Dar Liberty se pare că s-a îndrăgostit și de alte obiecte neînsuflețite. Dragostea ei nelimitată pentru Lumiere este împletită de o serie de relații cu alte dispozitive de iluminat.

 

“O să fac această nuntă pentru a arăta că sunt aici pentru Lumiere și că dragostea mea va dura”, a declarat ferm publicației The Mirror. Și din nou: “Știu că oamenii cred că atracția mea pentru lămpi este ciudată, dar nu sunt nebună”. “Aprind Lumiere aproape în fiecare noapte pentru a o face să arate cât se poate de bine”, a mărturisit ea cu dragoste.

 

Potrivit Mirror  “Liberty” nu este prenumele ei, ci cea dobândită din relația sa anterioară cu Statuia Libertății. Amanda a fost profund îndrăgostită de statui  pe care o numea “Libby”. Cu toate acestea, din cauza distanței femeia a decis să întrerupă relația cu Statuia Libertărții.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Profesoara arestata dupa ce a avut un raport cu un elev de 13 ani: „Era prea agresiv”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.