O femeie vegană și-a dat vecinii în judecată pentru că făceau grătare în grădină: ”Cu acest miros nu mai pot trăi”

O maseuză vegană și-a dat în judecată vecinii pentru că au făcut grătar în grădină. S-a întâmplat în Perth, Australia. Potrivit Cilla Carden, o vegană convinsă, mirosul de carne de alături „îi strica viața”. Așa că a decis să-și ducă vecinii în instanță.

”O duhoare insuportabilă”, a explicat ea. “Nu pot să mă bucur de curtea mea, nu pot ieși … nici măcar nu pot dormi!”

Doamna le-a prezentat judecătorilor un dosar de 400 de pagini de probe, unde a notat toate comportamentele vecinilor pe care le considera absurde. „Nu numai că fac grătar, dar și fumează în grădină și copiii fac prea multă gălăgie când se joacă”.

Oamenii de știință au descoperit de ce unii oameni sunt slabi, chiar dacă mănâncă mult și nu fac sport
Tribunalul de Stat din Australia de Vest a respins acuzațiile și a declarat că „nu existată nicio încălcare de lege” de către vecini. „Locuiesc în curtea lor, așa cum este dreptul lor de a face”, a explicat judecătorul. Dar femeia nu a renunțat și a explicat presei australiene că nu consideră cazul închis și că va căuta alte modalități de a obține justiția.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.