O femeie trăiește un adevărat calvar: plânge cu lacrimi de cristal !

O femeie plânge cu lacrimi de cristal. Tânăra susține că misterioasa ei boală a debutat după ce se dusese la dentist și  de atunci, viața ei este un adevărat calvar.

O tânără de 22 de ani, Satenik Kazaryan din satul Spandaryan, Armenia, protagonista acestei povești extraordinare. Femeia plânge în fiecare zi până la 50 de lacrimi de cristal. Și cum procesul este unul foarte dureros, boala i-a transformat viața într-un iad, scrie Mirror.

Indonezia ca Marte: cerul devine roșu … dar este vina incendiilor

Medicii sunt șocați de această condiții extrem de rară și bizară.

Satenik povestește că totul a început cu o simplă vizită la dentist, acolo unde a sesizat că o deranja ceva la ochi. La început, medicamentele prescrise de doctori au ajutat, însă a fost doar pentru o perioadă.  Specialiștii au trimis cristale la analizat, dar până în prezent nu există un diagnostic.

Ministrul adjunct al sănătății, armean, Oganes Arutyunyan, a declarat că cazul femeii este studiat

„O astfel de patologie se întâmplă foarte rar iar medicii pot avea dificultăți în identificarea cauzelor”, a spus ea.

În anumite situații – boli genetice sau inflamatorii ale ochiului, dar și ale corpului în ansamblu – pot apărea modificări ale compoziției (a lacrimilor). O lacrimă conține proteine, grăsimi, micro-elemente și are o anumită compoziție ionică. Dacă, concentrația de sare crește, aceasta „determină accelerarea cristalizării”, iar proteinele din lacrimi pot crește  densitatea lor”, a adăugat ministrul.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.