O femeie și-a ucis soțul și l-a ascuns în congelator: recompensă enormă pentru prinderea ei

Barbara Watters, în vârstă de 67 de ani, din Joplin, este căutată de anchetatori după ce soțul ei a fost găsit mort în congelator. Pentru prinderea femeii poliția oferă o recompensă de 100.000 de dolari.

Ofițerii au descoperit cadavrul în timp ce investigau un incendiu la o proprietate vecină, potrivit Daily Mail. Descoperirea a fost făcută după ce un martor a spus poliției că trupul lui Paul Barton se afla în congelator încă de la moartea acestuia, din 30 decembrie 2018.  Oficialii poliției au tdeclarat că  timpul investigației unui incendiu, au avut informații potrivit cărora o persoană decedată se afla în reședința vecină.

Thailanda, un turist francez a murit după ce a căzut într-o cascadă: își făcea un selfie

În urma căutărilor agenții au găsit un bărbat decedat într-un congelator din interiorul reședinței.  Soția victimei  este cunoscută că are „tulburări mentale” nespecificate și că deține arme de foc. După crimă, un martor a spus că Barbara l-ar fi amenințat că îl va ucide dacă va chema poliția. De asemenea, femeia a amenințat că va ucide autoritățile dacă vor încerca să pătrundă în casă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram    

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.