O femeie și-a ucis cea mai bună prietenă pentru a-i fura copilul nou-născut: ” O să naștem împreună”

Magen Fieramusca în vârstă 33 de ani, din Texas, și-a sugrumat „cea mai bună prietenă”, Heidi Boussard de aceeași vârstă, și i-a furat fiica în vârstă de 2 săptămâni. Luni de zile femeia s-a prefăcut că este însărcinată și i-ar fi spus victimei: „Copiii noștri se vor naște împreună!”.

Heidi și fiica ei  în vârstă de numai 2 săptămâni, au fost date dispărute  pe 12 decembrie și de atunci începuse o maxi căutare. În acea dimineață femeia își dusese fiul cel mare la școală, așa cum au înregistrat și telecamerele instuției, și de atunci nu s-a mai știut minic de ea. Acum cazul de disparițe a luat o întorsătură tragică:

Când a aflat că prietena ei este pe punctul de a naște,  Magen Fieramusca s-a urcat în mașină și a condus  aproximativ 200 de kilometri de la Houston de Austin. Cele două femei se cunoșteau de un 10 ani și Fieramusca voia să fie acolo când „cea mai bună prietenă” năștea. Cum de fapt, a fost chiar ea cea care a ținut-o de mână în sala de nașteri și tot ea a fost cea care a ținut-o în brațe pe micuța  Margot Carey pe 26 noiembrie. În acel moment, potrivit procurorilor, ea a început să elaboreze un complot pentru a răpi fata și a o înregistra pe numele ei.

Citește și Anastasia, abandonată de tatăl ei adoptiv într-o groapă: „Era o cheltuială prea mare”

 

În timpul presupusei perioade de sarcină, femeia a continuat să trăiască alături de fostul ei iubit, Christopher Green. Cuplul se despărțise în martie 2019, aproximativ în aceeași perioadă în care Fieramusca i-a spus că este însărcinată cu fiul lui, a declarat bărbatul autorităților. Pe 12 decembrie, Fieramusca i-a spus lui Green că se ducea la plajă cu vărul său iar cei doi s-ar fi întâlnit abia a doua zi. Când bărbatul a intrat în casă Fieramusca avea un copil în brațe. Îi spusese că a născut fără să-i spună.

O săptămână mai târziu, pe 19 decembrie, Green a mers să cumpere hănuițe pentru copii. La ieșirea din magazin, anchetatorii de la Departamentul de Securitate Publică din Texas l-au oprit și l-au întrebat dacă a văzut această mamă cu copilul ei. ”Acest bebeluș este la mine acasă” , ar fi răspuns bărbatul. Câteva minute mai târziu Magen Fieramusca a fost arestată.

Trupul lui Heidi Boussard său a fost găsit mai târziu în portbagajul unei mașini din spatele casei Fieramusca. Femeia va trebuie să răspundă de crimă, de două acuzații de răpire și una de ascundere a cadavrului. Procurorii spun că acuzațiile s-ar putea agrava în curând, până la acuzația de „omor de primul grad”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.