O femeie si-a pus in vanzare pe Facebook nepotul cu 20 de lire sterline: ”cere numai oua cu ketchup”

O femeie si-a pus in vanzare pe Facebook nepotul cu 20 de lire sterline: ”cere numai oua cu ketchup”

Poliția din Mexic caută o femeie cu numele  “Britany Mayra Perez Gomez”, care și-a pus în vânzare nepotul pe Facebook  pentru 20 de lire sterline

 

Un copil a fost pus pe vânzare pe Facebook de către mătușa sa pentru că potrivit spusele ei este “hăituită” de băiețel deoarece în cere să mănânce doar”ouă și ketchup”. Utilizatoarea Facebook “Britany Mayra Perez Gomez” a postat o fotografie a băiatului pe grupul mexican “Tianguis de Facebook en Matamoros”, oferindu-le altor utilizatori să- i cumpere nepotul.

 

Potrivit Mirror, femeia, care pare că trăiește în orașul Matamoros, în statul mexican de nord-est de Tamaulipas, a distribit o imagine a băiatului împreună cu un mesaj: “Vând fiul surorii mele, nu a venit să-l ia de la mine de miercuri  și m-am săturat să-l aud că-mi cere doar ouă și ketchup “.

 

Ea a adăugat: “Și dacă vedeți această Maria (care se crede a fi sora lui Britany), o să-ți vând fiul dacă nu vii să-l iei până la ora 17:00,. Ai spus că îl vei lăsa la mine doar trei ore, în schimb au trecut trei zile. Aștept ofertele vostre, prieteni”.

 

0 PAY CEN NephewSold 02 1

Locația femeii și a copilului este necunoscută și ancheta este în curs de desfășurare.

Te-ar putea interesa și Violata la 11 ani, ramane insarcinata: legea o obliga sa pastreze copilul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.