O femeie si-a otravit iubitul cu o soluție pentru …desfundarea tevilor !

O femeie si-a otravit iubitul cu o soluție pentru …desfundarea tevilor !

O femeie din Utah, Statele Unite, a fost condamnată la închisoare după ce a încercat să-și ucidă iubitul, otrăvindu-l cu o soluție pentru curățarea țevilor.

Ellie Weissman, în vârstă de 43 de ani, a fost acuzată de crimă, după ce a încercat să-și păcălească iubitul să bea o soluție pentru curățarea scurgerilor, spunându-i că este un medicament. Cazul a fost descoperit, după ce femeia și bărbatul de 50 de ani au ajuns la spital, scrie ABC News. Weissman le-a spus medicilor că i-a dat să bea respective soluție pentru “a-l adormi pe veci”.

 

“Femeia de 43 de ani i-a administrat intenționat iubitului său o soluție pentru curățarea scurgerilor, fiind conștientă că îl va ucide”, au declarat polițiștii din Salt Lake.

Te-ar putea interesa și Soția refuză să-l spele pe picioare și nu știe să facă dulciuri. Soțul, o distruge în bătăi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.