O femeie și-a ucis fiica vitregă cu un pix: era geloasă pe fetiță

O tânără de 27 de ani din Indonezia și-ar fi ucis fiica vitregă pentru că era favorita soțului ei. Cei doi aveau amândoi câte un copil din căsniciile anterioare. Cunoscută doar sub numele de Sanima, potrivit Mirror, femeia a ucis fetița din gelozie fiind în cel mai înfricoșător caz de crimă împotriva unui copil.

Potrivit poliției locale, Sanima și-a bătut fiică vitregă, Mutiara, înainte de a pune mâna pe un pix lovind-o în mod repetat în piept în locuința lor in  Pinrang, în provincia indoneziană Sulawesi de Sud. Rapoartele susțin că gestul șocant al femeii  a fost comisă în timpul unei furii geloase. Deși Sanima a încercat să caute ajutor pentru Mutiara, fetița din păcate a murit la scurt timp după aceea.

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

Potrivit poliției, Sanima, are un copil dintr-o căsătorie anterioară care locuiește cu familia și ar fi atacat-o pe Mutiara pentru că era favorita soțului său dintre cei doi copii. În urma decesului fetiței Mutiara, o autopsie post mortem a arătat semne că fetița ar fi fost abuzată fizic de mai mult timp, de Sanma  deoarece corpul ei prezenta 23 de vânătăi vechi pe piept, gât, spate și șolduri.

Potrivit presei locale, Sanima a fost acuzată de omor și s-ar putea confrunta cu 15 ani de închisoare.

Sursa: Mirror 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.