O femeie și-a denunțat tatăl: ” Am fost violată de la vârsta de 9 ani și am 4 copii cu el”

O poveste înfiorătoare a violenței domestice, ascunsă bine între pereții casei: o femeie de 32 de ani și- a raportat tatăl la poliție, acuzându-l că a violat- o de când avea doar nouă ani. De-a lungul anilor, femeia a născut patru copii.

S-a întâmplat în Arequito (Santa Fe) , un mic centru urban din Argentina . Femeia, după mai bine de douăzeci de ani de abuzuri, a decis să-și raporteze tatăl acum în vârstă de 57 de ani. Bărbatul a fost arestat iar în casă s-au descoperit două arme de foc deținute ilegal. Potrivit declarației femeii din violurile constante s-au născut patru copii. Cel mai mare acum are vârsta de 20 de ani, iar ceilalți au 17, 13 și 9 ani.

Citește și Cei 176 de pasageri morți în accidentul aviatic proveneau din 7 țări: jucării și cărți pentru copii printre rămășițele avionului prăbușit

Potrivit  20minutos.es , bărbatul a fost arestat, dar investigațiile sunt încă într-o fază preliminară: de fapt, a fost stabilit un  test ADN   pentru a stabili dacă copiii femeii aparțin al tatălui ei.

Procurorul Juan Pablo Baños a explicat: „Acea femeie a raportat că a fost victima violului continuu de 23 de ani. Nu și-a denunțat niciodată tatăl, evident din frică, dar a decis să o facă atunci când când copiii au rămas în custodia bărbatului: se temea de siguranța lor, simțea că sunt în pericol ».

Potrivit anchetatorilor, femeia  a rămas cu tatăl ei de când era o copilă, după ce părinții s-au despărțit. De-a lungul vieții, femeia a rămas segregată în casă, supusă constant amenințărilor, violenței și umilinței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.