O femeie și-a abandonat copilul nou-născut pe o stradă aglomerată. Polițiștii au lansat un apel pentru găsirea mamei

Un nou-născut a fost abandonat pe o stradă aglomerată , iar acum poliția îi caută mama. S-a întâmplat în  Londra , nu departe de Kingsland Road.

Copilul, născut în urmă cu câteva ore, a fost găsit în cartierul Dalston în jurul orei 11.40 în această dimineață. Potrivit Independent   care a citat surse ale poliției, copilul s-ar fi născut acasă sau, în în oricare altă parte, dar cu siguranță nu la spital.

Citește și Coronavirus, ipoteză șoc! Virusul își are originea într-un laborator militar din Wuhan

Polițiștii o caută pe femeie, iar inspectorul Kevin Weeks a făcut apel: „Vă rugăm să vă prezentați, nu numai pentru a evita consecințele legale mai grave, ci și mai ales pentru sănătatea dumneavoastră. Vrem să știm dacă sunteți bine și dacă aveți nevoie de tratament medical, cel mai important lucru pentru noi este bunăstarea mamei și a copilului. Oricine are vreo informație, ajutați-ne să reunim acest copil cu mama sa”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.