O femeie se trezește din comă după 28 de ani, fiul ei: “Să nu va pierdeți speranța”

 O poveste incredibilă de iubire și speranță. Vorbim despre Munira Abdulla, care în 1991, la vârsta de 32 de ani, a ajuns în comă după un accident foarte grav. După 28 de ani de stare vegetativă, femeia s-a trezit și fiul ei a vrut să spună această poveste prin trimiterea unui mesaj tuturor acelor oameni care trec printr-o astfel de suferință  : “Să nu vă pierdeți speranța”

În 1991, Munira Abdulla a suferit un accident grav de mașină în urma căruia a intrat în comă.

Avea doar 32 de ani și timp de ani de zile nu au existat semne de îmbunătățire. Doctorii au indus-o într-o stare semi-conștientă, asemănătoare cu o comă, dar receptivă la durere. Ani de zile a fost hrănită printr-un tub, în ​​timp ce unii fizioterapiști o ajutau să-i miște mușchii pentru a nu se deteriora.

Îi moare fetița la doar 8 zile de la naștere, tatăl plătește un tort unui copil necunoscut

“Nu am renunțat nicodată la ea pentru că am avut întotdeauna presentimehtul că într-o zi se va trezi “, a declarat fiul său, Omar Webair, ziarului Național.

În 2017, Mohammed bin Zayed, prințul coroanei din Abu Dhabi, s-a oferit să plătească un tratament specializat în Germania, unde medicii au acordat prioritate terapiilor fizice și au administrat medicamente pentru o ajuta cât mai mult.

Acest tratament nou, dupa cum a spus fiul sau, a facut ca mama lui fie mai receptiva și în iunie 2018 s-a produs miracolul. 28 de ani mai târziu, femeia a început să scoată sunete ciudate, dar pentru medici, aceste sunete erau normale.

Acest copil suferă de cancer și face brelocuri de chei pentru a-și plăti tratamentul medical

«Apoi, trei zile mai târziu – potrivit The Independent – am auzit că cineva îmi rostea numele. Era ea! Îmi rostea numele. Ani de zile am visat la acest moment și primul cuvânt pe care l-a rostit a fost numele meu.”  De-a lungul timpului, doamna Abdulla a continuat să devină mai vigilentă și acum este capabilă să aibe o conversație, spune rugăciuni și spune ce o doare sau de ce are nevoie.

 

Acum se va întoarce în Abu Dhabi împreună cu familia, unde continuă să primească îngrijire.

 

“Motivul pentru care am împărtășit povestea – a spus dl Webair – este să le spun oamenilor că nu își piardă speranța , să nu le consoderați moarte pe acele persoane care sunt în acel stat în care a fost și mama mea. Ani de zile doctorii mi-au spus că este un caz fără speranță și că nu există niciun  tratament miraculos care o va putea aduce printre noi. Dar au greșit!”

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.