O femeie se luptă între viață și moarte după ce a fost incendiată de fostul soț în magazinul unde lucra

O femeie din Rusia, în vârstă de 38 de ani se luptă între viață și moarte după ce a fost incendiată de soțul ei în  supermarketul unde lucra. Imaginile înregistrate de telecamerele de supraveghere  arată un bărbat care intră în magazinul din orașul rus Solikamsk și o împinge pe femeie într-o cameră a personalului unde se presupune  că a băut-o și incendiat-o.

La un moment bărbatul iese din cameră și imediat după aceea iese și femeia cuprinsă de flăcări . Potrivit 7 News o colegă de muncă a victimei a stins incendiul și a chemat ambulanța.  Un purtător de cuvânt al spitalului regional a declarat că: „Femeia este în viață, dar are arsuri de 35% pe partea superioară a corpului și se află în terapie intensivă”.

Citește și O mamă și-a pus în vânzare copiii :” Din cauza lor nu pot să mă întâlnesc cu alți bărbați”

Potrivit aceeași sursă, bărbatul care a incendiat femeia ar fi fostul ei soț iar acum este arestat sub acuzația de tentativă de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.