O femeie pe jumătate dezbrăcată trece în spatele unui jurnalist în direct: dar nu este logodnica lui VIDEO

În timpul unei legături în direct de Estado de Alarma , o femeie pe jumătate dezbrăcată a apărut în spatele jurnalistului spaniol Alfonso Merlos . Videoclipul a făcut înconjurul rețelelor de socializare pentru că fata  care apare brusc în videoclip nu este iubita lui, ci o colegă de-a lui.

OMS: „Trebuie să fim pregătiți pentru al doilea sau al treilea val al virusului”

Daily Star a scris că telespectatorii și-au dat seama că femeia pe jumătate dezbrăcată nu era iubita jurnalistului Alfonso Merlos,  Marta Lopez care a participat la ediția spaniolă a Big Brother, ci o colegă de-a lui : jurnalista Alexa Rivas.

Jurnalistul Merlos a declarat pentru Web24News că nu mai are o relație cu Marta Lopez: „Relația cu logodnica meu s-a terminat”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.