O femeie, patru iubiți și un bebeluș care trebuie să se nască: o poveste ciudată dar adevărată

Povestea unei femei,  patru iubiți și un copil pe drum: povestea poliamoriei lui Tory Ojeda , așa cum am intitulat-o, provoacă o senzație pe web exact în acest moment. Tory este o tânără care locuiește în Jacksonville, Florida, împreună cu trei bărbați care sunt partenerii lui în muncă și viață . Da, ai înțeles bine: Tory trăiește în lumina zilei o logodnă cu patru bărbați diferiți și fiecare dintre ei este conștient de relația pe care femeia o are cu ceilalți trei (se pare că al patrulea bărbat vine doar în vizită).

Tory a rămas însărcinată după o vacanță romantică cu unul dintre iubiții săi. Copilul va crește cu patru tați!

Citește și Poliția i-a executat pe cei patru bărbați care au violat și ars o tânără din India

Dar să vedem cine sunt ceilalți protagoniști ai acestei povești, și anume cei patru logodnici conștienți: Marc (18 ani), Travis (23 ani), Ethan și Christopher (amândoi 22 de ani) . Totul a început cu Marc, un băiat pe care Tory l-a întâlnit în liceu. După două luni , femeia a cunoscut-o pe Travis și a început o relație și cu el. În cele din urmă au sosit cei doi tineri de 22 de ani.

În urmă cu șapte luni, Tory a descoperit că este  însărcinată și în curând, prin urmare, sosirea unui copil va fi sărbătorită acasă . Evident, nu a făcut un test ADN care să constate absolut autoritatea tatălui biologic al bebelușului, dar Tory este destul de sigură că este Christopher

Fiecare dintre iubiți are dormitorul său, iar Tory doarme în fiecare noapte alaturi de altul dintre ei pentru a nu-i face geloși. Tory spune ca n-ar avea nicio problema dacă unul dintre iubiții săi ar vrea sa înceapa o relație alături de o altă femeie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.