O femeie moartă se trezește chiar înainte de a fi cremată, soțul ei: „Am crezut că am halucinații”

O femeie în vârstă de 70 de ani , a fost declarată moartă de medici după ce a încetat să mai respire dar s -a trezit brusc după trei zile cu câteva minute înainte de a fi cremată. O poveste incredibilă, care a avut loc săptămâna trecută în apropiere de Bangkok , Thailanda : femeia, care suferea de probleme grave din cauza creșterii volumului tiroidei, a încetat brusc să respire, iar medicii au declarat-o moartă.

Femeia, Phinij Sopajorn , a fost declarată moartă la 20 octombrie într-un spital din Capitală, iar familia a început să pregătească cadavrul pentru ritul funerar budist , care prevede lăsarea trupului într-un sicriu  timp de trei zile într-un templu.  Înmormântarea, care a avut loc pe 23 octombrie, ar fi trebuit să se încheie cu cremarea trupului. În primul rând, însă, așa cum este tradiția, soțul femeii, Thawin Sopajorn, începuse să-și spele chipul soției, iar aici s-a întâmplat ceva absolut ieșit din comun.

Un pedofil care a segregat și violat 6 fete ar putea fi eliberat după un test psihologic

Potrivit Daily Mail , Thawin Sopajorn, în vârstă de 73 de ani, a remarcat că soția sa a început să-și miște ușor pleoapele și începuse să respira. În acel moment, bărbatul a cerut imediat ajutor și i-a avertizat pe copii: „I-am sunat imediat, dar nu m-au crezut. Erau convinși că am halucinații și în acel moment chiar și eu m-am gândit și eu așa ”. Medicii care au ajuns la fața locului au constatat că într-adevăr,femeia de 70 de ani era în viață și au stabilizat-o . Starea actuală a femeii a fost considerată satisfăcătoare de către medici, chiar dacă femeia nu se va vindeca complect.

Fericit pentru experiența senzațională, dar încă destul de incredibil, bărbatul de 73 de ani a adăugat : „A fost ceva ciudat  : când am spălat-o imediat după moarte, am observat că trupul ei se mișcă și nici după trei zile nu a fost deloc rigid. Mi s-a părut foarte ciudat, dar acum nu pot decât să fiu fericit: știu că soția mea nu se va vindeca niciodată și că oricum o să moară dar vrem să profităm de acest timp suplimentar pentru a fi alături de copiii noștri și de nepoții noștri ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.