O femeie merge în fiecare zi în stația de metrou pentru a asculta vocea soțului ei mort

O femeie merge în fiecare zi în stația de metrou pentru a asculta vocea înregistrată a soțului ei în 1950 și care a murit în 2007. Pare a fi un basm, dar este o poveste adevărată. Margaret McCollum din 2007, de când a murit ei Oswald Laurence,  stă pe o bancă dintr-o stație de metrou din Londra și așteaptă să audă acea înregistrare a bărbatului care spune: ” Atenție la spațiul între tren și platformă!”

Cei doi s-au căsătorit în 2003, dar după o luptă lungă cu problemele cardiovasculare grave, Oswald a murit lăsând un  gol imens  în inima lui Margaret. Din acel moment, Margaret a găsit o modalitate pentru a-i simți prezența și pentru a-l simți mai aproape, aceea de a asculta vocea celui pe care l-a iubit enorm de mult.

Un copil de 9 ani s-a spânzurat după ce a fost hărțuit la școală: ”Sirianule, întoarce-te în țara ta ”

Dar de la o zi la alta, după mai bine de o jumătate de secol, vocea a fost înlocuită de o înregistrare electronică.

Margaret și-a luat inima în dnți și s-a dus la directorul companiei de transport din Londra cerându-i să schimbe acel anunț cu cel al soțului ei.  Conștient de povestea de dragoste dintre cei doi,  compania a decis să restabilească anunțul, dar doar la stația din apropierea casei unde locuiește femeia, la Embankment, Northern Line.

Toți pasagerii pot asculta acum vocea lui Oswald Laurence și pot fi convinși că dragostea eternă existe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.