O femeie leșină în timp ce dă de mâncare unor câini vagabonzi, câinii o devorează de vie

O femeie britanică de 61 de ani a fost devorată de vie de mai mulți câini fără stăpân într-un adăpost pentru animale.

Poliția din Dahab , un oraș egiptean cu vedere la Marea Moartă, investighează decesul Annei Johnson , o cetățeană britanică în vârstă de 61 de ani, care locuia în Egipt de 16 zile . Femeia deschisese un adăpost pentru animale fără stăpân în care avea grijă de câini și pisici vagabonzi .

Dar vineri seară, ceva s-a întâmplat cu femeia. La un moment dat, în timp ce dădea de mâncare căinilor, femeia a leșinat. Animalele au început să o muște, devorând o parte a feței, gâtului și a corpului. În urma atacului, femeie a fost găsită fără viață. Poliția locală a pus sub sechestru structura și așteaptă rezultatele autopsiei pentru a determina în mod oficial cauza decesului . Nu este exclus ca femeia să fi suferit o boală fatală și animalele să o fi atacat numai după moartea ei.

Citește și Crimă îngrozitoare: O fată de 10 ani cu nevoi speciale a fost violată și ucisă fără milă

Un prieten al femeii a dezvăluit pentru „ Mail Online ” că femeia nu a fost atacată de câini în timp ce le dădea de mâncare ci doar după ce leșinase. Acesta este convinsă că moartea prietenei sale a fost cauzată de o boală și se teme că poliția ar putea folosi tragicul accidentul pentru a închide structura.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.