O femeie lasă moștenire 200.000 de euro familiilor cu copii dizabili

O femeie lasă moștenire 200.000 de euro familiilor cu copii dizabili

O poveste cu adevărat emoționantă, care trebuie să fie un exemplu pentru toată lumea. Olga Ghirardi, o bătrână din Pinerolo, o municipalitate din provincia Torino, a dat indicații clare și precize despre modul în care o parte a moștenirii ar trebui să fie folosită după moartea ei. Un scop nobil care va atinge cu siguranță inimile multor oameni.

Mama renunță la tratamentul împotriva cancerului pentru a da naștere fiicei sale: moare la 29 de ani

Conform celor raportate de site-ul tgcom24.mediaset.it, ultima sa dorință a fost total altruistă, capabilă să facă bine celor mai puțin norocoși. Doamna Olga, de fapt, a vrut să doneze 200 de mii de euro municipalității, pentru a le putea distribui familiilor cu copii dizabili  și a fi un ajutor prețios pentru toți. Municipalitatea a acceptat imediat cererea bătrânei publicând un apel pentru a selecta familiile cărora ar trebui să i se atribuie moștenirea Olga. Din cele 75 de cereri primite, doar 69 au fost acceptate.

Vodka inhalată din baloane, noua tendință periculoasă foarte populară în rândul tinerilor britanici

Gestul nu a trecut cu siguranță neobservat. Și nici nu putea fi altfel. Concetățenii Olga Ghirardi, încă uimiți de ceea ce au făcut femeia au decis să organizeze o ceremonie publică în onoarea sa. Evenimentul va avea loc pe 16 septembrie 2019: suntem siguri că  o mulțime de persoane vor fi prezenți la ceremonie pentru a aduce tribut femeii cu suflet nobil.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.