O femeie își descoperă soțul într-o cameră de hotel cu amanta și începe scandalul / Video

Un videoclip publicat pe site-ul sina.com a depășit 15 milioane de vizionări. Mii de oameni au distribuit imaginile unui episod care poate părea absurd. Într-o cameră de hotel din China, o femeie și-a surprins soțul în pat cu amanta.

Reacția femeii, după cum se poate înțelege, nu a fost una dintre cele mai pașnice. În imaginile de mai jos puteți vedea femeia așezată pe marginea patului, argumentându-se în mod agitat cu soțul ei, care este doar în chiloți.  Femeia îi întreabă insistent pe soțul ei de ce, după șase ani de căsătorie, a început să o trădeze. Cu jumătate de gură, bărbatul încearcă  să-i răspundă soției, până când acesta îl lovește cu o palmă în față.

Citește și O fetiță surdă de la naștere, aude pentru prima dată: reacția ei vă va încălzi inimile / VIDEO

Femeia trădată a fost ajutată de prieteni pentru a-și  descopri soțul infidel.

“Îți folosește toți banii”, se aude vocea unui bărbat. Atunci omul se scoală din pat și îl atacă cu prietenul său,  îl aruncă la pământ și încep să se bată.  Femeia, așezată pe marginea patului, se întoarce către amanta bărbatului ei, întinsă în pat îmbrăcată numai în lenjerie și o ia de gât.

Se pare că amanta încearcând să se apere de impulsul femeii: “Putem vorbi calm? Nu știam că este căsătorit! “.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.