O femeie intenționează să se căsătorească cu un …avion: s-a îndrăgostit când i-a văzut aripile și propulsoarele

O femeie intenționează să se căsătorească cu un …avion: s-a îndrăgostit când i-a văzut aripile și propulsoarele

Michele Kobke, în vârstă de 30 de ani, spune că are o relație un Boeing 737-800 de 40 de tone și că  s-a îndrăgostit de aeronavă când i-a văzut aripi și propulsoare. Ea a pus ochii pe el când l-a văzut  prin fereastra aeroportului din Tegel din Berlin. Michele spune că a fost mai întâi atrasă de aripile, aripile și propulsoarele Boeing.

A reușit să-l întâlnească doar de două ori, recunoscând că atunci când nu poate fi aproape de avion, noapte se culcă în pat cu anumite componente ale avionului cum ar fi spoilerul, carenajul clapetei și supapa rezervorului. I-a pus ”logodnicului ” mecanic și  o poreclă afectuoasă , „Schatz”, care înseamnă „dragă”.

Citește și Caz absurd în China! Doi copii au fost abandonați de părinți în aeroport: unul dintre ei avea febră

După șase ani în care a reușit doar să „întâlnească” aeronava prin fereastra de sticlă a aeroportului, în septembrie 2019, ea a reușit în sfârșit să se apropie. Și atunci a reușit să-l sărute  pe una dintre aripile ei în hangar. Acum  gândurile ei se îndreaptă spre căsătorie.

Deși prietenii și familia ei și-au acceptat relația, familia ei nu este interesată să se întâlnească pe ”Schatz”

”  Plănuiesc să mă mut într-o zi în hangar și cel mai mare vis al meu este să fiu cu Schatz și să trăiesc cu el”, a spus femeia potrivit Mirror.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.