O femeie însărcinată din Wuhan, suspectă de coronavirus, a născut prin cezariană

Mama  în vârstă de 27 de ani însărcinată în 37 de săptămâni de sarcină, a ajuns la spital cu febră și tuse. Directorul adjunct al departamentului de ginecologie: „Nu ar fi fost în măsură să nască natural”. Bebelușul s-a născut cu o greutate de puțin peste trei kilograme.

Citește și Coronavirus, alte trei cazuri noi în Bavaria: toți lucrează pentru aceeași companie. Alertă și în Franța

O femeie chineză însărcinată suspectată de a fi infectată cu coronavirus i-a fost făcută o cezariană, ca precauție decisă de medicii de la Spitalul Uniunii din Wuhan. Zhao Yin, director adjunct al departamentului de obstetrică și ginecologie din Spitalul Uniunii a spus: “Saturația lui de oxigen în sânge nu era bună. Era puțin probabil să fi putut naște pe cale naturală”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.