O femeie însărcinată cu gemeni descoperă că are două utere: „Un caz la 50 de milioane”

Un caz extrem rar (unul la 50 de milioane), dar posibil. O femeie în vârstă de 28 de ani, deja mamă a doi copii și în a treia lună de sarcină, a descoperit prin ecografie că avea două utere și așteaptă gemeni.

S-a întâmplat în Marea Britanie: potrivit medicilor, Kelly Fairhurst va aștepta gemeni identici care ar putea fi născuți în părți separate și din acest motiv femeii i s-a recomandat operația de cezariană. Femeia este de fapt afectată de un anomalie foarte rar cunoscut sub numele de uterus didelphys, relatează The Sun și Gardian. Tânăra de 28 de ani a comentat : „Am rămas șocată de ideea de a avea și două coluri uterine. Pe cuvânt, este o nebunie “.

„Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

Dr. Asma Khalil, de la secția de obstetrică a spitalului din Londra, a explicat: „Este un caz foarte rar, dar posibil. Multe femei prezintă anomalii la nivelul uterului fără măcar să știe . Se poate întâmpla ca ovulul și sperma, într-un stadiu foarte timpuriu, să se împartă în două. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.