O femeie în vârstă declarată decedată după o operație, se trezește la morgă. Familia dă în judecată spitalul

Se trezește în morga spitalului după ce a fost declarată moartă de medici în urma unei operații. S-a întâmplat cu o femeie în vârstă din Rusia, pe 14 august. Potrivit rapoartelor mass – media locale, Zinaida Kononova, în vârstă de 81 de ani, a suferit o operație pentru înlăturarea unei obstrucții intestinale în spitalul central al districtului Gorshechensky, din regiunea Kursk, Rusia. Totuși, medicii care au operat-o au declarat-o moartă pe bătrână și au transportat cadavrul femeii la morga spitalului.

Șapte ore mai târziu, un angajat al spitalului a găsit-o pe femeie întinsă pe podea. Femeia se trezise din anestezie pe masa de la morgă și a căzut încercând să coboare. Șocată, o infirmieră a salvat-o pe femeie, înfășurând-o cu o pătură și, cu ajutorul unui paramedic, a dus-o la unitatea de terapie intensivă. După incident, spitalul a sunat nepoata bătrânei, informându-o că, contrar celor spuse, bunica ei era de fapt vie.

Invazia „peștilor-penis” în California: creatura bizară care a invadat plajele / VIDEO

Ruda s-a repezit la spital, unde a putut să-și întâlnească bunica înviată. Femeia, deși este mulțumită de veste, a cerut în continuare clarificări cu privire la incident. potrivit informațiilor relatate după incident , un medic și un anestezist au mărturisit că după operație au dus corpul la morgă deși ar fi trebuit să aștepte mai mult de două ore conform cerințelor protocolului. Rudele au decis să de-a în judecată spitalul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.