O femeie în vârstă a distrus un milion de euro pentru a nu lăsa moștenire familiei sale

O femeie în vârstă a distrus un milion de euro pentru a nu lăsa moștenire familiei sale

De obicei, între părinți și copii, se creează încă de la naștere o legătură indisolubilă care va fi solidă și pură chiar și după moarte. Dar copiilor nu le place întotdeauna să aibă grijă de cei care i-au adus pe lume și prin urmare, chiar dacă nu îi respectă, au pretenții asupra patrimoniului lor și asupra averii acumulate într-o viață de muncă. Există părinți care, pentru a nu se simți abandonați și respinși, își atrag copiii garantându-le o moștenire sigură după moartea lor, în timp ce alții, cu mare voință, îi exclud din viața lor materială.

Cu siguranță, protagonista acestei povești nu face parte din prima categorie.

În Austria, o bătrână a decis să distrugă un milion de euro pentru a nu lăsa moștenirea familiei sale. Patrimoniul său, echivalent la aproximativ 950 de mii de euro, a fost găsit făcut  zdrențe pe patul său. Pe lângă bancnote, femeia a distrus niște cercuri de economii pe care plătise câteva mii de euro.

Citește și Fetiță de 6 ani ucisă de mama ei vitregă cu o curea: „Am pedepsit-o pentru că a făcut pipi în pat”

Practic nu a mai rămăsese nimic din enorma ei avere. Între timp, femeia a murit singură în casa de bătrâni unde s-a mutat pentru a-și petrece ultimele zile din viață. Știrea, lansată inițial de ziarul Kurier, a făcut repede înconjurul lumii. Pentru a confirma această poveste absurdă ziarelor agenției France Presse a fost procurorul de stat, Erich Habitzl, care s-a ocupat de caz:

„ Daunele aduse banilor deținute de femeie nu reprezintă o infracțiune, așa că nu putem deschide o anchetă ” , a spus Habitzl, uimiți membrii familiei care sperau la ajutorul legii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.