O femeie donează un rinichi bărbatului care, cu 16 ani mai devreme fusese salvat de organele soțului ei: „Acum suntem din nou împreună”

“Mi-am pierdut soțul acum 16 ani, dar nu m-am simțit niciodată atât de aproape de el ca acum.” Așa a comentat o femeie o altă faptă bună făcută după moartea soțului ei. Bryan Harrington a murit într-un accident de muncă în 2004, iar soția sa Terri a consimțit donarea de organe , ceea ce i-a permis să salveze patru vieți.

Povestea incredibilă de altruism nelimitat vine din Florida . Jeffrey Ganger, în special trăiește datorită organelor lui Bryan, un bărbat cu o formă severă de diabet, care primise un transplant de rinichi și pancreas și care dorea să se întâlnească cu soția sa Terri. Cei doi au devenit prieteni , iar acest lucru a contribuit la încă un mare gest de solidaritate și umanitate. Potrivit CNN , celălalt rinichi al lui Jeffrey s-a blocat și a avut nevoie de un nou transplant. Jeffrey scrisese acest lucru și pe Facebook și, imediat după aceea, primise un comentariu de la Terri.

„Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

«Ți-l donez eu. Crezi că glumesc? ”, i-a scris femeia. Jeffrey a răspuns neîncrezător : “Da, am crezut că glumești.” “Serios ca un rinichi nou”, a fost celălalt comentariu al lui Terri.

rinichi

Până la urmă, un alt act de altruism al familiei Harrington și astăzi, în corpul lui Jeffrey, există un rinichi de la Bryan și unul de la soția sa. “De aceea, acum simt că sunt din nou cu soțul meu, deși a plecat pe veci acum 16 ani.”

Medicii care au efectuat transplantul i-au mulțumit femeii: „Donarea de organe este întotdeauna o cauză bună, dar altruismul lui Terri merge mai departe. Cu acest gest a sporit semnificativ calitatea și speranța de viață a prietenului ei Jeffrey. Soțul ei ar fi cu adevărat mândru de ea ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.