O femeie din Paris a născut cel de-al 14-lea copil cu al 14-lea bărbat diferit

O femeie  de 36 de ani din Paris a intrat în Cartea Recordurilor după ce a dat naștere celui de-al paisprezecelea copil!

Toți cei 14 copii ai săi sunt făcuți cu 14 bărbați diferiți Marie Leclerc a devenit într-adevăr prima femeie din istorie care a reușit să facă 14 copii cu 14 bărbați diferiți. Ultimul record a fost 13 copii cu 13 bărbați diferiți.

“Sunt extrem de mândră că am bătut un record mondial”, a declarat Marie Leclerc presei. “Mama mi-a spus mereu că sunt leneșă și fără valori și că nu voi realiza  nimic în viața mea”.

Soțul cere divorțul după două luni de căsnicie: „Soția mea nu se spală, pute: este o tortură”

“Acum, le-am arătat tuturor că mama s-a înșelat și că aș putea fii cea mai bună din lume!  Atunci când  îmi pun în mimte un obiectiv, fac orice pentru al ajunge . Nu m-am lăsat! Am făcut ceva ce nimeni nu a mai reușit să facă vreodată”, a mai adăugat Marie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.