O femeie din Indonezia a fost găsită într-un hotel cu un bărbat: bicuită în public

O femeie din Indonezia a fost găsită într-un hotel cu un bărbat: bicuită în public

Pe fondul indignării din partea activiștilor pentru drepturi și chiar a președintelui națiunii, orașul extrem de conservator Aceh a reușit să convingă opt femei să formeze prima echipă feminină de bătaie .

Cea mai recentă membră a primei echipe indoneziene  a pedepsit o femeie necăsătorită prinsă într-o cameră de hotel cu un bărbat. Fotografii șocante arată o femeie cu fața și trupul acoperit cu un burka roșu, aplicându-i o serie de lovituri unei alte femei îngenuncheată la pământ, cu mâinile legate în față și acoperită într-o burka albă, scrie Mirror.

Un covor albastru întins pe jos ar fi arena pedepsei medievale și o mulțime de bărbați în uniformă veghează – inclusiv unul care pare a fi medic. Indonezia este cea mai mare țară cu majoritate musulmană din lume, iar Aceh, cea mai vestică provincie a insulei Sumatra, este singura regiune care impune Sharia – legea islamică.

Citește și O mamă malefică și-a torturat și înfometat fiul: la 16 ani cântărea doar 26 de kilograme

O pedeapsă obișnuită este lovirea cu un baston de ratan și această brutalitate este adesea aplicată pentru „crime morale” – cum ar fi jocuri de noroc, băutul de alcool – sau a fi o femeie necăsătorită prinsă într-o cameră de hotel cu un bărbat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.