O femeie de servici a primit din greseala un salar de peste 200 de mii de euro. Ce credeti ca a facut?

O femeie de servici a primit din greseala un salar de peste 200 de mii de euro. Ce credeti ca a facut?

O tânără de 27 de ani care lucra ca și femeie de servici a primit din greșeală pe cont un salariu de 225.285 euro după care a fugit în Bulgaria refuzând să înapoieze banii. Acum ea este dată în judecată de către angajator, dar nu se prezintă nici la proces.  Tânăra era  așteptată  la audierea cazului din Osnabrueck. Nici urmă de femeie, cu toate acestea: „Se pare că nu a primit citația la timp”, a spus un purtător de cuvânt al instanței.

 

Cazul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de un an. În iunie 2018 femeia a primit din greșeală un salariu de 225.285 de euro în loc de 340 de euro cât a fost înțelegerea. Angajatorul, în mod evident, și-a dat seama de greșeală și i-a cerut  să restituie banii, însă femeia nu i-a răspuns însă. Ba mai mult a încercat să-și șantajeze angajatorul, care a apelat la autorități.

 

Prin urmare, femeia a fost deja sancționată cu o amendă de 1200 de euro. În așteptarea unei noi audieri, din cont au dispărut deja aproximativ 100.000 de euro…s-au evaporat printr-o serie de operațiuni greu de urmărit.

Citește și Autoritatile canadiene cauta de doua saptamani doi criminali in serie

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.