O femeie de 93 de ani a murit de inimă rea după ce hoții au furat cenușa soțului ei

O femeie în vârstă de 93 de ani,  a murit la spital „de inimă rea”, după ce trei hoți i-au jefuit casa.

Trei hoți au sunat la ușa ei dându-se drept polițiști. Intrând în casă au blocat ușa și au început să o amenințe pe bătrână cu o foarfecă. După ce au întors casa pe dos, i-au luat toate bijuterii, banii, cărțile de credit, lănțișorul de la gât, ceasul răposatului ei soț și cenușa lui care se afla într-o poșetuță și pe care bătrâna o purta cu ea la gât.

Google și Mozilla împotriva Kazahstanului: „Guvernul spionează cetățenii”

S-a întâmplat pe 11 iunie în Northampton. După jaf, Betty Munroe a suferit un șoc, începuse să tremure  și începuse să aibe coșmaruri în fiecare noapte. După o lungă internare  în spital cu probleme cardiace, în cele din urmă a fost diagnosticată cu sindromul Takotsubo, cunoscut și sub denumirea de sindromul ”inimii zdrobite”, și a decedat săptămâna aceasta.

Sursa: Daily Mail

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.