O femeie de 79 de ani a fost condamnată la închisoare pentru ca a dat de mâncare pisicilor maidaneze

O femeie de 79 de ani a fost condamnată la închisoare pentru ca a dat de mâncare pisicilor maidaneze

„Este o sentință excesivă în comparație cu ceea ce am făcut, mai ales atunci, când există atât de mulți oameni în jur care fac mult mai rău”, a comentat bătrâna care a fost găsită ”vinovată” de către un judecător că a dat de mâncare pisilor maidaneze, scrie CNN.

Cea mai mare pisică din lume caută o casă și multă dragoste

Se întâmplă în Garfield Heights, Ohio unde în acest oraș hrănirea pisicilor fără stăpân este interzisă. Din 2015 femeia a primit cel puțin patru amenzi. În 2017 ea a fost condamnată la doi ani de închisoare în libertate și i s-a spus să înceteze hrănirea pisicilor, dar nu a dat asculatare solicitărilor judecătorului.

Caz unic în lume: un vițel s-a născut cu două capete / VIDEO

În mai, a fost condamnată la 10 zile de închisoare, dar pedeapsa a fost suspendată atâta timp cât nu mai hrănea animalele. După o serie de alte plângeri, bătrâna a fost condamnată pentru dispreț în fața instanței.

Membrii familiei sunt șocați de sentință. Bătrâna de 79 de ani a spus: “Este o sentință excesivă în comparație cu ceea ce am făcut, mai ales atunci când există atât de mulți oameni în jur care fac mult mai rău”.

„Toată lumea știe ce se întâmplă în acea închisoare și vor să o trimită pe mama mea de 79 de ani?”, a adăugat fiul Dave Pawlowski.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.