O femeie de 70 de ani a fost adoptată de o fată de 27 de ani. Era în spital de 60 de ani

Dacă poveștile de adopției sunt, prin definiție foarte emoționanate unele par să transmită și mai mult bunătatea ființei umane, exact ca și în cazul lui Cotinha și Gláucia.

Poate că mulți nu știu care este  realitatea tristă prin care sute de persoane vârstnice sau cu handicap trăiesc zilnic. Ca societate, avem tendința să abandonăm persoanele în vârstă, să le lăsăm în casele de îngrijire medicală sau să le acordăm mai puțină încredere pentru opiniile lor, văzându-le ca pe o povară. O parte a vieții fiecărei persoane este de a face față și de a accepta persoanele în vârstă.

Imaginile spectaculoase ale unei tornade de foc / VIDEO

Când era tânără, Cotinha și fratele ei au fost lovite de un camion. Cotinha a supraviețuit dar fratele ei a murit pe loc. Spitalul unde a fost internată a încercat să-i găsească părinții, dar nimeni nu s-a interesat de soarta ei.  Femeia a fost mutată într-un alt spital unde a rămas timp 60 de ani până la închiderea  structurii.

Mutată într-o altă structură a întâlnit-o pe Gláucia, care a lucrat ca femeie de serviciu. Au început să vorbească și au realizat că se simt foarte bine una cu alta. Cotinha nu era fericită în noul azil unde a fost transferată, iar Gláucia a crezut că ar putea și ar trebui să o ajute.

Îi moare fetița la doar 8 zile de naștere, tatăl plătește un tort unui copil necunoscut

Deci, ea a decis să o adopte.

În 2017 s-a încheiat procesul de adopție, iar Cotinha a devenit în cele din urmă un fel de bunica pentru noua sa prietenă.

Acum trăiește în companie, știind că cineva o iubește fără a cere nimic în schimb.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.