O femeie de 44 de ani a fost arestată după ce a violat un baiat de 10 ani

Su Hyon Dillon, o mamă în vârstă de 44 de ani, a fost arestată sub acuzația de abuz sexual asupra copilului. Femeia ar fi făcut sex cu un băiat de 11 ani care era prieten cu fiul ei. Povestea provine de la Puyallup, în statul Washington, Statele Unite ale Americii, iar episoadele ar fi durat un an, din mai 2014 până în mai 2015.

Victima nu ar fi spus nimănui despre raporturi și la un moment dat a început să aibe unele tulburări și tendințe de sinucidere. Băiatul începuse să aibe probleme și la școală. Tocmai aceste comportamente au făcut-o pe mama băiatului să fie suspicioasă. Numai după o întâlnire cu un psiholog, minorul a mărturisit despre abuzurile pe care le-a suferit.

Investigațiile au descoperit că relația a început de când băiatul avea10 ani: “Ne-am sărutat prima dată acasă la ea, unde ne întâlneam cu alți colegi de echipă”

Citește și  Un nou născut a murit după ce medicii l-au scăpat jos pe ciment când a ieșit din burta mamei

Minorul a declarat că femeia îl însoțea acasă după antrenament și că ea i-ar fi spus să păstreze secretul : “ea dorea ca relația să continue și să devină tot mai serioasă “. Femeia inițial a respins toate acuzațiile și apoi a recunoscut că a făcut sex cu băiatul.

Potrivit versiunii femeii ar fi fostbăiatul cel care ar fi dorit relația, dar apărarea au respins declarațiile femeii  afirmând că un băiat de 11 ani nu ar fi putu să i-a decezii de acets gen , căzând astfel toată responsabilitatea asupra femeii.

Ședința de judecată a fost stabilită pentru 14 mai, iar Su a fost eliberată fără cauțiune, dar nu s-a putut întoarce acasă. De fapt, s-a stabilit că femeia nu poate avea niciun contact cu cei doi copii ai săi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.