O femeie de 40 de ani, pozitiv pentru coronavirus pentru a doua oară. Primul caz de recidivă

Femeia, un ghid turistic care locuiește în Osaka, Japonia, lucrase cu vizitatori din Wuhan și, pe 29 ianuarie, fusese internată în spital cu coronavirus. Pe 6 februarie, a fost externată, dar în ultimele zile s-a simțit din nou rău iar testele au rezultat. Femeia, între o spitalizare și alta, ea a rămas acasă și nu a intrat în contact cu alte persoane.

Femeia este, de asemenea, singurul caz cunoscut de infecție cu coronavirus în prefectura Osaka. În cadrul unei conferințe de presă, directorul departamentului de medicină al prefecturii, Mutsuko Fujii, a declarat că biroul său va raporta cazul guvernului central din Tokyo și va aștepta indicații despre cum să procedeze.

Citește și Coronavirus, în școala unde învață George și Charlotte, 4 copii se află în carantină

Orașul Osaka va închide toate grădinițele, școlile elementare și liceele începând de sâmbătă pentru cel puțin două săptămâni. Guvernatorul celui de-al doilea cel mai populat oraș din Japonia, Hirofumi Yoshimura, a declarat că testele medicale vor fi extinse „pentru a evita o situație în care simptomele coronavirusului pot implica un număr tot mai mare de persoane”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.