O femeie de 30 de ani a murit de Covid cu puțin timp înainte de decolarea avionului

Tragedie la bordul unui avion care a decola de la un aeroport din Arizona . O femeie care se afla într-un avion a murit cu puțin timp înainte de decolare. Știrea a fost confirmată și de compania de transport și de poliție. Identitatea victimei nu a fost furnizată în acest moment, dar se știe că avea doar 30 de ani și că era rezidentă în Garland ( Texas ). În ziua în care a murit, se afla în Arizona, în drum spre casă.

Accidentul a avut loc pe 25 iulie, dar numai în ultimele zile, examinările post mortem au arătat că, cauza decesului este legată de infecția cu Coronavirus. Nimeni nu știe dacă femeia știa că a fost infectată.

Citește și  Coronavirus, regiunea italiană Lombardia solicită guvernului impunerea stării de asediu

Rezultatele autopsiei au fost citite în ședința deschisă cu privire la cazul decesului. Judecătorul a dorit să comenteze: „Această tragedie ne amintește că covidul nu are restricții de vârstă. Aș încuraja cu tărie oamenii să nu creadă că sunt invincibili la covid doar pentru că nu aparțin grupurilor cu cel mai mare risc ”. Județul Dallas, într-o declarație privind afacerea, a comunicat totuși că femeia a avut anterior boli care au făcut-o un subiect cu risc crescut de infecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.