O femeie de 103 ani din Wuhan s-a vindecat de coronavirus în 6 zile !

O femeie de 103 ani a ajuns în stare gravă la un spital din Wuhan, infectată cu noul coronavirus. Medicii au declarat-o vindecată în mai puțin de o săptămână, iar pacienta a fost externată. Este cea mai bătrână persoană care a scăpat cu viață în urma infectării cu noul virus.

Zhang Guangfen a fost depistată pozitiv pentru coronavirus în data de 1 martie. A fost internată într-un spital din orașul chinez Wuhan, considerat punctul de plecare al virusului COVID-19.

Citește și Coronavirus, un în vârstă de 87 de ani învinge virusul și exultă: fotografia devine un simbol al victoriei

Deși starea pacientei era destul de gravă, femeia de 103 ani s-a recuperat rapid, în doar 6 zile, întrucât nu suferea și de alte afecțiuni. Zhang Guangfen a fost externată marți din unitatea medicală unde i-a fost administrat tratamentul. Momentul în care femeia a fost externată a fost filmat, iar imaginile au fost comentate de unii internauți drept “pline de speranță”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.