O femeie cu cancer terminal s-a aruncat de la geamul unui spital căzând peste un tânăr

O femeie cu cancer terminal s-a aruncat de la geamul unui spital căzând peste un tânăr. Impactul violent asupra tânărului i-a provocat ruptura coloanei vertebrale.

Incidentul a avut loc luni în fața unui Spital  al Universității Medicale Harbin din Harbin, capitala provinciei Heilongjiang din nord-estul Chinei, raportează The Paper. Potrivit presei femeia a început să se gândească la sinucidere când medicii au informat-o că tumoarea pulmonară este în stadiu terminal și nu se va mai putea face nimic.

O femeie lasă moștenire 200.000 de euro familiilor cu copii dizabili

Victima acestui absurd episod este un tânăr de 20 care venise în vizită la tatăl său în spital. Medicii au confirmat că greutatea corpului femeii care a căzut peste el i-a fracturat coloana vertebrală. Acum tânărul se află internat la spital în condiții stabile.

Femeia care s-a aruncat de la etaj nu a supraviețuit.

Sursa: Daily Mail

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.