O femeie care a supraviețuit unui viol în grup, a fost incendiată în fața tribunalului

În India, o femeie a fost incendiată în timp ce se afla în drum spre Tribunal pentru procesul în care a fost victima unui viol în grup în martie 2019. Episodul tragic a avut loc în satul Unrao, din statul central Uttar Pradesh. Acum, tânăra în vârstă de 25 de ani se află în stare gravă într-un spital din Lucknow, cu  arsuri pe 70 la sută din corp.

Violul datează din martie 2019, când doi bărbați din satul său au violat-o și au filmat scena. Astăzi, 5 decembrie 2019, în timp ce se îndrepta spre sala de judecată, a fost atacată de 5 bărbați care au stropit-o cu benzină și au dat-o foc. Printre cei cinci atacatori, se numără și cei doi bărbați acuzați de viol.

Citește și Obligată să se prostitueze la doar 13 ani: fugise de acasă de…plictiseală

Poliția a spus că au arestat deja toți atacatorii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.