O femeie bolnavă de cancer a murit chiar în ziua când trebuia să se căsătorească: a fost ultima ei dorință

Hazel Jack, în vârstă de 42 de ani, din Carnwath, Lanarkshire, a luptat împotriva cancerului  șase ani și ultima ei dorință ei era să se căsătorească cu logodnicul Jono Gauld, 42 de ani. Din păcate femeia a murit înainte de a-și îndeplini visul.

Când lui Hazel Jack i s-a spus că mai are doar câteva zile de trăit,  ultima ei dorință a fost să se căsătorească cu logodnicul ei Jono Gauld . Tânăra avea cancer de sân metastatic avansat, cu care se lupta de șase ani. Prietenii și familia lui Hazel au lansat un apel major pe rețelele de socializare pentru a găsi furnizori în ultimul moment și de a-i îndeplini visul în cel mai scurt timp posibil, relatează Daily Record .

Citește și Apocalipsa în Siria: case bombardate, vehicule în flăcări și cadavre pe toate străzile din Idlib

Toți furnizorii au  pus le dispoziție toate cele necesare iar ceremonia ar fi trebuit să aibă loc ieri  la Castelul Cornhill din Biggar. Și totuși când pregătirile erau în curs la ora 11 dimineața, sora lui Hazel, Gillian Anderson, a anunțat vestea tragică că a murit.

Ea a spus: „Frumoasa noastră Hazel a murit în această dimineață după ani de luptă împotriva cancerului”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.