O femeie argentiniană a fost salvată în ultimul de la incinerare: era încă în viață

În Argentina, o femeie în vârstă a fost salvată de la incinerare după ce a dat semne de viață. Potrivit examinărilor clinice, femeia de 89 de ani murise de stop cardio respirator, dar cu puțin timp înainte de a fi incinerată pe banda rulantă, fiica ei a observat semnele slabe ale vieții mamei sale.

Un eveniment macabru și suprarealist care s-a întâmplat sâmbăta trecută, 23 ianuarie, când fiica și-a internat mama în spital pentru dureri la nivelul toracelui.

Mai târziu, medicii i-au spus fiicei că mama ei încetase din viață din cauza unui stop cardio respirator . Aceiași medici i-au eliberat certificatul de deces fiicei care a contactat apoi o funerară pentru a organiza înmormântarea.

Citește și „Limba Covid ” și ulcere ciudate în gură: noile simptome ale virusului

Și aici situația a căpătat trăsături îndrăznețe. Spre sfârșitul ultimului rit de adio la crematoriul local, fiica a observat semne slabe de viață la mama ei și a cerut personalul funerar să oprească banda rulantă.

Imediat unii dintre cei prezenți au chemat o ambulanță care a transportat-o ​​urgent din nou la aceeași unitate în care medicii i-au certificat teoretic decesul. Femeia acum se află în terapie intensivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.