O femeie afirmă că s-a vindecat de acnee lăsând pisica să o lingă pe față în fiecare zi

O femeie susține că printr-un tratament facial unic s-a vindecat de problema de acneei – lăsând pisica să o lingă pe față în fiecare zi. Dinda a spus că se bucură tratamentul  de curățare personalizată deja de trei luni și vede o reducere importantă acneei de pe față.

Tratamentul neobișnuit a început când pisica începuse să o lingă pe față în timp ce studia. De atunci femeia din Indonezia a firmă că aspectul feței s-a înbunătățit.

Cu toate acestea, un studiu publicat în Harvard Medical School arată că saliva pisicilor poate transmite bacterii care pot provoca boli grave. Saliva animalelor  „poate conține organisme care pot cauza boli grave dacă pătrund în piele sau intră în contact cu mucoasele gurii, nasului sau ochilor”.

Citește și  Germania un bărbat a murit după ce a fost lins de câine: a contractat o infecție rară

Dacă germenii sunt în contact în circulația sângelui unei persoane, bacteriile pot „provoca infecții ale pielii, simptome asemănătoare gripei, cum ar fi febră și frisoane sau boli chiar mai grave, cum ar fi meningita ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.